LKLT

Sot është bërë zyrtar donacioni i dhuruar më herët për publikun dhe mediat në kuadër të projektit të LKLT-së, Associazione Trentino con i Balcani mbeshteti Institutin e Onkologjise me disa materiale esenciale dhe krijoj një dhomë të re për pacientët në ambientet e Institutit.

Pjesë e këtij takimi ishin prezent Zëvendës Ministri i Shëndetësisë z. Ali Berisha dhe Drejtori i Institutit të Onkologjise z. Ekrem Hyseni. Përfaqësuesi i ATB-së në Kosovë z. Elbert Krasniqi dorëzoi donacionin tek Drejtori.

Today it was made offical the donation for public and media in the framework of the project of LKLT, Associazione Trentino con i Balcani supported the institute of Oncology with some essential materials and thus created a new room for patients in the Institute.

In this meeting were present Vice Minister of Health of Kosovo Mr. Ali Berisha and the Director of Oncology Mr. Ekrem Hyseni. The representative of ATB in Kosovo Mr. Elbert Krasniqi delivered the donation to the Director

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Ngjarje

Rreth LKLT-së

  • Kush je,i ne?
  • Ç'farë bëjmë ne?
  • Suport Psikologjik
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download intex firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download