LKLT

Liga Kosovare në Luftë Kundër Tumoreve dhe Trentino con il Kossovo kanë nënshkruar Memorandum të Mirëkuptimit me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale-DSHMS në Pejë.

Me datë 11 dhjetor 2019, Liga Kosovare në Luftë Kundër Tumoreve dhe Trentino con il Kossovo kanë nënshkruar Memorandum të Mirëkuptimit me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale-DSHMS në Pejë.

Memorandumi i bashkëpunimit ka për qëllim të mbështesin shtigjet e shërimit për gratë e prekura nga kanceri i gjirit përmes promovimit të trajtimeve të kujdesit shëndetësor fizioteraputik dhe psikologjik.

Duke marrë në konsideratë memorandumin, Palët angazhohen që:

– Të promovojnë dhe mbështesin aktivitetet e LKLT për parandalim dhe mbështetje për pacientet me kancer te gjirit,

– Të promovohet rritja e vetëdijes dhe promovimi i stilit të jetës së shëndetshme në Komunën e Pejës.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download
download lenevo firmware
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free