LKLT

Parandalimi i kancerit dhe stilet e jetesës së shëndoshë në Kosovë

Me datë 15 janar 2020, në kuadër të projektit “Parandalimi i kancerit dhe stilet e jetesës së shëndoshë në Kosovë” filloi ofrimin e shërbimeve të fizioterapisë dhe shërbimeve psikologjike për 15 gra nga qyteti i Pejes të cilat janë të prekura nga kanceri i gjirit.

Ofrimi i shërbimeve të fizioterapisë dhe psikologjisë me këto 15 gra do të zgjasë deri me 15 qershor 2020.

Ky projekt është i financuar nga Provinca Autonome e Trentos dhe implementuar nga Liga Kosovare në Luftë Kundër Tumoreve  dhe Trentino con il Kossovo, në bashkëpunim me Drejtoratin për Shëndetësi në Komunën e Pejës.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy course
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=