LKLT

Liga Kosovare në Luftë Kundër Tumoreve – LKLT me 18 Gusht mbajti kampanjën e parë për jetë të shëndetshme dhe mënyrat parandaluese në qendër të qytetit të Pejës në prezencën e Zv. Ministrit të Shëndetësisë së Republikës së Kosovës Z. Ali Berisha.  Stafi i LKLT-së shpërndau qytetarëve fletushka informative dhe ofruan lojëra e aktivitete për fëmijët.

LKLT është themeluar në vitin 2016 falë mbështetjës së Trentino con i Balcani, Ligës së Trentinos për luftë kundër tumoreve (LILT-Sezione Provinciale di Trento), Qendra Kosovare për Vete Financime dhe Zyrja për Qeverisje të mirë te Republikës së Kosovës në bashkpunim me Klinikën Universitare të Kosovës.
Synimi i Ligës është promovimi i jetesës së shëndetshme nëpermjet kampanjave vetëdijesuese dhe të bëhemi pike informuese per qytetarët e Kosovës per parandalimin e tumoreve.

LKLT ka dy zyre punuese në Kosovë, në Pejë dhe Prishtinë. Projekti menaxhohet prej Trentino con i Balcani dhe partneret lokal Trentino con il Kosovo, dhe është financuare prej Region Trentino-Alto Adige and the Autonomous Province of Trento.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Ngjarje

Rreth LKLT-së

  • Kush je,i ne?
  • Ç'farë bëjmë ne?
  • Suport Psikologjik
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy free download
download intex firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=