LKLT

Tetori, muaji rozë. Muaji kundër kancerit të gjirit.

Secili nga ju keni nga një person të afërt dhe të rëndësishëm në jetën tuaj: një nënë, gjyshe, teze, hallë, motër apo shoqe, që mund të jetë viktimë e kancerit të gjirit.

Fëmijët kanë një mesazh për juve duke bërë thirrje: “Shkoni, kontrollohuni!”. Këtë mesazh ata e kanë shprehur në videon e përgatitur nga Qendra Kosovare për Luftimin e Kancerit të Gjirit JetaVita, organizatë anëtare e Koalicionit K10.

“Për luftimin e kancerit të gjirit duhet forcë, besim në vete, përkrahje nga familja, miqtë, kolegët, mjedisi, por edhe personeli shëndetësor, institucionet shëndetësore përgjegjëse shtetërore.”
Këtë luftë bëjeni për ju, fëmijët dhe të afërmit tuaj!

Ejani me 20 tetor, në ora 12:00, para Teatrit Kombëtar në ecjen tradicionale “MOS VONO, zbulo me kohë”.

Për herën e 11-të ecni bashkë me ne për ta fituar betejën për jetë.

Koalicioni K10 mbështetet nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsi në Kosovë UNFPA Kosovo.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Ngjarje

Rreth LKLT-së

  • Kush je,i ne?
  • Ç'farë bëjmë ne?
  • Suport Psikologjik
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download
download redmi firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course